Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi civciv görmek

Rüyada kahverengi civciv görmek

Rüyada kahverengi civciv görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, dinde tartışmaya, haneye bolluk ve bereket dolacağına, hastalıklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada kahverengi civciv gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıklarını yakınen takip etmelisiniz.

Rüyada kahverengi civciv görmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına rivayet eder.

Rüyada civciv yemi görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinde civciv görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuklu civciv görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada kedi ve civciv görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, kazancını çoğaltacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine işaret eder.

Rüyada sarı civcivler görmek dertlerin aşılacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civciv hediye etmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments