Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zürafa yavrusu görmek

Rüyada zürafa yavrusu görmek

Rüyada zürafa yavrusu görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, işlerin bir anda azalacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, para ve makam sahibi olacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine alamet eder.

Rüyada zürafa yavrusu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yeni teklifler veya işinizde yenilenme söz konusu olabilir.

Rüyada yavru zürafa görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada zürafa yavrusu görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına rivayet eder.

Rüyada zürafa ve yavrusu görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine inanılır.

Rüyada ölü zürafa görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zürafa resmi görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oyuncak zürafa görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada zürafadan kaçmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz zürafa görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Can

Rüyadan bir tane zürafa yi 4-5 tane aslan tarafindan parçalanarak öldürüldü.zurafa olurken çok bağırdı.

Can

Teşekkür ederim