Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizgili elbise görmek

Rüyada çizgili elbise görmek

Rüyada çizgili elbise görmek uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada çizgili elbise gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdaki kişiler istediği serzenişte bulunsun.

Rüyada çizgili elbise görmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çizgili elbise giymek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına yorulur.

Rüyada çizgili takım elbise görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çizgiler görmek hayır vereceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine işarettir.

Rüyada düz çizgi çizmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, gidilecek yönün belirleneceğine işarettir.

Rüyada mavi çizgili gömlek görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına inanılır.

Rüyada düz çizgi görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada çift çizgi görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments