Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düz çizgi çizmek

Rüyada düz çizgi çizmek

Rüyada düz çizgi çizmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düz çizgi çizmek gördüyseniz:

  • Toplum yaşamınızda bir hareketlenme olabilir.

Rüyada düz çizgi çizmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada düz çizgi görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kalemle çizgi çizmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada kağıda çizgi çizmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada çizgi çizmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına yorulur.

Rüyada çizgiler görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada alında çizgi görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz çizgili gömlek görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments