Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalemle çizgi çizmek

Rüyada kalemle çizgi çizmek

Rüyada kalemle çizgi çizmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, geçim derdi çekeceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, onlarla ayrı düşeceğine alamet eder.

Rüyada kalemle çizgi çizmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin abartılı tavırları ya da aşırı tepkileri gereksiz zaman kaybı anlamına gelebilir.

Rüyada kalemle çizgi çizmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada çizgi çizmek dua alacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına inanılır.

Rüyada düz çizgi çizmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıda çizgi çizmek rakiplerine yenileceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına inanılır.

Rüyada alında çizgi görmek kalkınacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sorunlarının birken beş olacağına işarettir.

Rüyada siyah beyaz çizgili yılan görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çizgiler görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kader çizgisi görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, amacına ulaşacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments