Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizgi çizmek

Rüyada çizgi çizmek

Rüyada çizgi çizmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çizgi çizmek gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşımı başka kişilerin işlerinize karışması anlamına gelebilir.

Rüyada çizgi çizmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına inanılır.

Rüyada düz çizgi çizmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kırgınlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada kalemle çizgi çizmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kağıda çizgi çizmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çizgili pijama görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, küskünlük yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı çizgili gömlek görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çizgili defter görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çizgi film görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments