Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizgili kağıt görmek

Rüyada çizgili kağıt görmek

Rüyada çizgili kağıt görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çizgili kağıt gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk üstlenmeniz durumunda sinirleriniz bozulabilir.

Rüyada çizgili kağıt görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalettir.

Rüyada beyaz çizgili kağıt görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kağıda çizgi çizmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalemle çizgi çizmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, İslami olarak günahlarının artacağına işaret eder.

Rüyada alnında çizgi görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine inanılır.

Rüyada çizgili kazak görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde çizgi görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz çizgili yılan görmek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments