Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafeste keklik görmek

Rüyada kafeste keklik görmek

Rüyada kafeste keklik görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, alkış alacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına alamet eder.

Rüyada kafeste keklik gördüyseniz:

  • Duyarlılığınızın artmasıyla, dostlarınızı daha iyi anlayabilir, sevdikleriniz için elinizden gelen her şeyi yapabilirsiniz.

Rüyada kafeste keklik görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keklik kafesi görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada keklik eti görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi keklik görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada keklik avına gitmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş keklik görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada keklik tutmak istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan keklik görmek rahat bir hayat sürüleceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments