Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi keklik görmek

Rüyada mavi keklik görmek

Rüyada mavi keklik görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi keklik gördüyseniz:

  • Başkaları mevcut planınıza sadık kalmanızı önerse de, farklı ilerlemeniz ya da düşünmeniz daha etkili sonuçlar doğurabilir.

Rüyada mavi keklik görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada keklik avladığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, işlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada keklik eti görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına inanılır.

Rüyada keklik kuşu görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki keklik görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada keklik kesmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada konuşan keklik görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada keklik öldürmek kalabalıktan uzak olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments