Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan keklik görmek

Rüyada uçan keklik görmek

Rüyada uçan keklik görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, helal kazanç elde edileceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına delalet eder.

Rüyada uçan keklik gördüyseniz:

  • Duygular mantığın önüne geçebilir.

Rüyada uçan keklik görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, aksiliklerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada keklik satın almak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Rüyada evde keklik görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işarettir.

Rüyada siyah keklik görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişi keklik görmek yüzünün güleceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada keklik kovalamak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada erkek keklik yakalamak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada keklik eti görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments