Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik kafesi görmek

Rüyada keklik kafesi görmek

Rüyada keklik kafesi görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada keklik kafesi gördüyseniz:

  • Kendinizde veya özel yaşamınızda yapacağınız bir değişiklik hedeflerinize ulaşmanızda da etkili olabilir.

Rüyada keklik kafesi görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafeste keklik görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalet eder.

Rüyada keklik kesmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi keklik görmek hanesinin bollukla dolacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına işarettir.

Rüyada keklik yemek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, galibiyetlerinin artacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keklik beslemek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah keklik görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keklik kuşu görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments