Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafeste karga görmek

Rüyada kafeste karga görmek

Rüyada kafeste karga görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, aç kalacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rızkın genişleyeceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kafeste karga gördüyseniz:

  • Zerafetinizi koruyun.

Rüyada kafeste karga görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada kafesin içinde yılan görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kafeste aslan görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, hastalıklardan kurtulacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafeste kaplan görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada kafes yapmak her daim Allah yolunda olacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine rivayet eder.

Rüyada kuşu kafeste görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments