Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafeste kaplan görmek

Rüyada kafeste kaplan görmek

Rüyada kafeste kaplan görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, maddi imkânlarının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafeste kaplan gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya kıskanç kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada kafeste kaplan görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, başarısızlığa düşüleceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine işarettir.

Rüyada tel kafes görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafeste keklik görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada papağan kafesi görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, yollarını ayıracağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafes içinde papağan görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kafeste maymun görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına yorulur.

Rüyada kırık kafes görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hak yemeyeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafeste tavşan görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments