Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafes yapmak

Rüyada kafes yapmak

Rüyada kafes yapmak tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafes yapmak gördüyseniz:

  • Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda evinizle ilgili problemler söz konusu olabilir.

Rüyada kafes yapmak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada kafesin içine girmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafes içinde kedi görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine yorulur.

Rüyada kafesten kaçan kuşu yakalamak sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada tahta kafes görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği insana kavuşacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine tabir olunur.

Rüyada baykuşu kafeste görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine yorulur.

Rüyada kafes içinde insan görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş kafes görmek işsiz ise işe gireceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments