Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşu kafeste görmek

Rüyada kuşu kafeste görmek

Rüyada kuşu kafeste görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine alamet eder.

Rüyada kuşu kafeste gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Rüyada kafesde muhabbet kuşu görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına delalettir.

Rüyada kafeste muhabbet kuşu görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, refah içinde olacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu kafeste görmek hainlik yapacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Rüyada kuşu kafese koyduğunu görmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada kuşun kafese girdiğini görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına inanılır.

Rüyada kafes içinde muhabbet kuşu görmek ruh sağlığının bozulacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafesin içinde muhabbet kuşu görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments