Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafeste aslan görmek

Rüyada kafeste aslan görmek

Rüyada kafeste aslan görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, büyük adımlar atılacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kafeste aslan gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle vakit geçirmeniz ilişkinizi geliştirebilir.

Rüyada kafeste aslan görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına inanılır.

Rüyada kafesde aslan görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada aslanı kafeste görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada kafes içinde aslan görmek batıl amele, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına işarettir.

Rüyada aslanı kafese koymak hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuşun kafese girdiğini görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, yolculuğa alamet eder.

Rüyada kafes yapmak kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, umutlarının yarım kalmayacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada keklik kafesi görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments