Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafesin içinde olmak

Rüyada kafesin içinde olmak

Rüyada kafesin içinde olmak şansın yüzüne güleceğine, haram mal yiyip içeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kafesin içinde olmak gördüyseniz:

  • Aklınızı çelmelerine izin vermeyin.

Rüyada kafes içinde balık görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kudretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kafes içinde kedi görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada kafes içinde muhabbet kuşu görmek kendisini işine vereceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafesin içinde kedi görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kafes içinde köpek görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafes içinde olmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına inanılır.

Rüyada kafes içinde yılan görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafesin içinde yılan görmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments