Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafes içinde köpek görmek

Rüyada kafes içinde köpek görmek

Rüyada kafes içinde köpek görmek düşmanlarla beraber oturmaya, büyük üzüntüler olacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, de elinin bollaşacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafes içinde köpek gördüyseniz:

  • Zaman zaman kıskançlık krizlerine girme olasılığınız yüksek olduğu için yaşadığınız mutlu anları bir anda kendinize zehir edebilirsiniz.

Rüyada kafes içinde köpek görmek rızkın artacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafeste köpek görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, hile ile mal elde etmeye, insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek kafesi görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine delalet eder.

Rüyada kafes içinde olmak her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına yorulur.

Rüyada kafesin içinde yılan görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, kar sağlayacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafes içinde güvercin görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafes içinde papağan görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, onların başarıları ile övüneceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına rivayet eder.

Rüyada kafesin içinde kedi görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments