Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafes içinde muhabbet kuşu görmek

Rüyada kafes içinde muhabbet kuşu görmek

Rüyada kafes içinde muhabbet kuşu görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, özlemelerin son bulacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işarettir.

Rüyada kafes içinde muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • İsteklerinizin anlaşılmasını beklemek yerine, bizzat kendiniz dile getirin.

Rüyada kafesin içinde muhabbet kuşu görmek daha iyi anlaşır olacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada kafes içinde muhabbet kuşu görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, kolaylığa kavuşacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına delalettir.

Rüyada kafesde muhabbet kuşu görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına inanılır.

Rüyada kafeste muhabbet kuşları görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek canının sağ olacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, tatsızlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak neşesini kaybedeceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments