Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafeste kedi görmek

Rüyada kafeste kedi görmek

Rüyada kafeste kedi görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, adım atarken çok zorlanacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kafeste kedi gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapma veya girişimlerde bulunma isteğiniz artıyor.

Rüyada kafeste kedi görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına delalet eder.

Rüyada kediyi kafese koymak yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafes içinde kedi görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, itibar göreceğine yorulur.

Rüyada kafesin içinde kedi görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, işlerinin büyüyeceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kediyi kafeste görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kafeste köpek görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafeste kartal görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada keklik kafesi görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments