Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafes içinde maymun görmek

Rüyada kafes içinde maymun görmek

Rüyada kafes içinde maymun görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, zor günlerin geride kalacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına inanılır.

Rüyada kafes içinde maymun gördüyseniz:

  • Değişen tutumunuz bazı kişilerin sürpriz şekilde size karşı çıkmasına neden olabilir.

Rüyada kafes içinde maymun görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine tabir olunur.

Rüyada kafeste maymun görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafes içinde bebek görmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, elinin darlaşacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada kafes içinde köpek görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine yorulur.

Rüyada kafesin içinde yılan görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafes içinde balık görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafesin içinde muhabbet kuşu görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafesin içinde kedi görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments