Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafes içinde bebek görmek

Rüyada kafes içinde bebek görmek

Rüyada kafes içinde bebek görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına yorulur.

Rüyada kafes içinde bebek gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya konular ilginizi çekebilir, yaşam tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kafes içinde bebek görmek zor zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işarettir.

Rüyada kafes içinde yılan görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafes içinde papağan görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kafes içinde güvercin görmek girdiği işleri kaybedeceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada kafes içinde kedi görmek o işten ekmek yiyeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına tabir olunur.

Rüyada kafesin içinde kedi görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada kafesin içinde olmak birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine işarettir.

Rüyada kafesin içinde muhabbet kuşu görmek hastalanacağına, üzüleceğine, çocuk sahibi olacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments