Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafeste maymun görmek

Rüyada kafeste maymun görmek

Rüyada kafeste maymun görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafeste maymun gördüyseniz:

  • Sizin için önemli konularda bazı girişimlerde bulunabilir veya övünebileceğiniz davranışlarınızla ön plana çıkabilirsiniz.

Rüyada kafeste maymun görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Rüyada kafes içinde maymun görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafes içinde olmak aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalet eder.

Rüyada aslanı kafeste görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, umutlarını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini kafeste görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafes içinde insan görmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, çalışmaların beğeni almayacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments