Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafayı çarpmak

Rüyada kafayı çarpmak

Rüyada kafayı çarpmak eline geçen malları tutamayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına işarettir.

Rüyada kafayı çarpmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde oluşan kontrolden çıkmış olaylar veya kontrolünü kaybetmiş kişiler olayları şaşkınlıkla izlemenize neden olabilirler.

Rüyada kafayı çarpmak insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafanı çarpmak çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, zengin için yoksulluğa delalet eder.

Rüyada kafayı duvara çarpmak sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, rızkının çeşitleneceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada kafayı taşa çarpmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kafayı kapıya çarpmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Rüyada araba sürüp çarpmak evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine işarettir.

Rüyada araca çarpmak sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağını çarpmak dayanışmanın ve düzenin artacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments