Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafanı çarpmak

Rüyada kafanı çarpmak

Rüyada kafanı çarpmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, hile ile mal elde etmeye, gülüp eğleneceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafanı çarpmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, kutlamalar veya sevdiğiniz kişilerle sevgi dolu bir atmosfer söz konusu olabilir.

Rüyada kafayı taşa çarpmak yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, yükünün azalacağına delalettir.

Rüyada kafayı kapıya çarpmak çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafayı duvara çarpmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine yorulur.

Rüyada kafayı çarpmak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafanı çarpmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, şifa göreceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine çarpmak herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına işaret eder.

Rüyada arabayla bir çocuğa çarpmak zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayı duvara çarpmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments