Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasına taş geldiğini görmek

Rüyada kafasına taş geldiğini görmek

Rüyada kafasına taş geldiğini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, büyük bir servete kavuşacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada kafasına taş geldiğini gördüyseniz:

  • Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz.

Rüyada kafasına taş gelmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kafasına taş geldiğini görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına tabir olunur.

Rüyada kafa kafaya gelmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafada taş görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Rüyada kafaya taş düştüğünü görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kafasına taş yağmak sıkıntılarının son bulacağına, bir fitne çıkarmaya, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada kafasında taş görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, rahat yüzü göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafasına taş atmak kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments