Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasını kırmak

Rüyada kafasını kırmak

Rüyada kafasını kırmak en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine inanılır.

Rüyada kafasını kırmak gördüyseniz:

  • Sizinle uğraşan birisine önemli bir ders vermeniz ya da onun hakkında ne yapacağınıza karar vermeniz olasıdır.

Rüyada kafasında yumurta kırmak işlerini düzene sokacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasını kırmak huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kafayı kırmak kötü yola sapmayacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kafasını kırmak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada kafa kırmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kafasında şişe kırmak karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işarettir.

Rüyada birinin kafasında bardak kırmak o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, sevdiği birine hediye alacağına delalettir.

Rüyada kafasında bardak kırmak o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments