Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tükürdüğünü görmek

Rüyada tükürdüğünü görmek

Rüyada tükürdüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, sıkıntılarını atlatacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalettir.

Rüyada tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Kendilerine ufak bir istek gibi görünen bazı kişilerin taleplerini can sıkıcı bulabilirsiniz.

Rüyada ağzından et tükürmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada içki içip tükürmek sağlığın da bozulacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya delalet eder.

Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, toplumda yükseleceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada birinin tükürdüğünü görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine delalet eder.

Rüyada ele tükürmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuz eti tükürmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada insana tükürmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine delalettir.

Rüyada et parçası tükürmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments