Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toka takmak

Rüyada toka takmak

Rüyada toka takmak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına alamet eder.

Rüyada toka takmak gördüyseniz:

  • Belli konuların sonlandırılması ya da sonuçlandırılması gerekiyor ki, yeni başlangıçlar yapılabilsin.

Rüyada taç toka takmak hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç toka takmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada saç tokası takmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine delalettir.

Rüyada altın toka takmak yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tel toka takmak kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafaya toka takmak günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, işlerinin günden güne azalacağına rivayet eder.

Rüyada toka takmak büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, rızkından ve gelirinden olacağına işaret eder.

Rüyada saçlarına toka takmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments