Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasindan vurulmak

Rüyada kafasindan vurulmak

Rüyada kafasindan vurulmak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kafasindan vurulmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı ilgilendiren konularda duygusal tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kafasindan vurulmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, onların başarıları ile övüneceğine, imkânlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasından silahla vurulmak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kafasından vurulduğunu görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasından vurulduğunu görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, lüks şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin vurulduğunu görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına delalet eder.

Rüyada annenin silahla vurulduğunu görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşı tarafından vurulmak çok büyük mutluluklar duyacağına, en küçük sorunda parlayacağına, iş sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kolundan kurşunla vurulmak yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments