Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin vurulduğunu görmek

Rüyada annenin vurulduğunu görmek

Rüyada annenin vurulduğunu görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, bir araya geleceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada annenin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Sizi olmadık tartışmaların içerisine giren kişilerle aynı vagona binmeniz sıkıntı yaratabilir.

Rüyada annesinin vurulduğunu görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada annenin vurulduğunu görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet eder.

Rüyada annenin silahla vurulduğunu görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada annemin vurulduğunu görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına delalet eder.

Rüyada asker vurulmak uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek hayallerinin yıkılacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada silahla birinin vurulduğunu görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada silahla başkasının vurulduğunu görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments