Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasından vurulduğunu görmek

Rüyada birinin kafasından vurulduğunu görmek

Rüyada birinin kafasından vurulduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kafasından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Yardıma hazır olmanız uzun vadeli etkisi olacak bir etki yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada kafasindan vurulmak yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, stresli bir ortama gireceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına işaret eder.

Rüyada kafasından vurulduğunu görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalettir.

Rüyada kafasından silahla vurulmak elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, işlerin yolundan çıkacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kafasından vurulduğunu görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada taramalı tüfekle vurulmak iç dünyasının da güzelleşeceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla sırtından vurulduğunu görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada bacağından silahla vurulduğunu görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada bacaktan vurulduğunu görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments