Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada yara görmek

Rüyada kafada yara görmek

Rüyada kafada yara görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, sözlerinden çıkmayacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, işlerinin düzene gireceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafada yara gördüyseniz:

  • Uzun zamandır kabullenmek istemediğiniz konuları ilgilendiren çözümler sizde olabilir.

Rüyada kafada yara kabuğu görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına yorulur.

Rüyada kafada yara görmek onlar tarafından çok sevileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına inanılır.

Rüyada başkasının kafasında yara görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, dayanışma içinde kalacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafa yara görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine inanılır.

Rüyada kafasında yara olduğunu görmek alım gücünün artacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, hırpalanacağına alamet eder.

Rüyada kafasından yaralandığını görmek keyfin bozulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına işarettir.

Rüyada kafası yaralanmak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasının yara olduğunu görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments