Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada yara olduğunu görmek

Rüyada kafada yara olduğunu görmek

Rüyada kafada yara olduğunu görmek borç ödemeye, hayırlı işlere girişileceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalet eder.

Rüyada kafada yara olduğunu gördüyseniz:

  • Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız.

Rüyada birinin kafasında yara görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafa derisinde yara görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafada yara görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, yarasını saracağına işaret etmektedir.

Rüyada kafada büyük yara görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yaşama isteğinin artacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafada yara kabuğu görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine tabir olunur.

Rüyada kafasında yara görmek hayatını ailesine adayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafa yara görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasında yaralar görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, fakirlerin güleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments