Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafamda yara görmek

Rüyada kafamda yara görmek

Rüyada kafamda yara görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada kafamda yara gördüyseniz:

  • Hızı arttırmak, tavuk yakalamak için aniden kümese koşmakla aynı anlama gelebilir.

Rüyada kafada yara görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok kötü hissedileceğine tabir olunur.

Rüyada kafasının yara olduğunu görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına inanılır.

Rüyada kafamda yara görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işaret etmektedir.

Rüyada kafa yara görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafada yara kabuğu görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, maddi güç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafası yaralanmak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına yorulur.

Rüyada kafasından yaralandığını görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments