Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada ben görmek

Rüyada kafada ben görmek

Rüyada kafada ben görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, yüzünün de güleceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafada ben gördüyseniz:

  • Masa üzerinde veya sözde kuvvetli görünen ya da isteksiz veya belli belirsiz planlar yapmak yerine, yol haritanızı hazırlarken ya da oyun planınızı kurarken en ince detaya kadar hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada kafasında ben görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, kirli işlere bulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafada ben görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kafasında et beni görmek maddi sıkıntıların biteceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafada et beni görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada insana benzeyen yaratık görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda ben görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerin düzgün gideceğine, yapılan hataların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada birbirine benzeyen insanlar görmek mutlu ilişkiler kuracağına, daha çok çalışılacağına, hayırlı yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada kolunda et beni görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments