Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasında ben görmek

Rüyada kafasında ben görmek

Rüyada kafasında ben görmek sorunların günden güne daha da artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasında ben gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişi veya yerlere yapılacak ziyaretler rutinin dışına çıkmanızı sağlayabilir.

Rüyada kafada et beni görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada kafada ben görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafasında ben görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada kafasında et beni görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına delalettir.

Rüyada insana benzeyen kedi görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine tabir olunur.

Rüyada kıllı ben görmek birçok iş teklifi alınacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada insana benzeyen maymun görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, işlerdeki verimin artacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada domuza benzeyen insan görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments