Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta et beni görmek

Rüyada bacakta et beni görmek

Rüyada bacakta et beni görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, yurtdışına gidileceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada bacakta et beni gördüyseniz:

  • Genel anlamda çok çalışmanız gereken bir aya giriş yapıyorsunuz.

Rüyada bacakta et beni görmek büyük bir mala sahip olacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta ben görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda et ben görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, sorumluluk alacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada kırmızı et beni görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada et beni koparmak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde et beni görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kolunda et beni görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda et beni çıktığını görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments