Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah et beni görmek

Rüyada siyah et beni görmek

Rüyada siyah et beni görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, sermaye kaybedeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, güzel huylarını terk edeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine delalettir.

Rüyada siyah et beni gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir veya kendinizi kaybolmuş gibi hissedebilirsiniz.

Rüyada siyah et beni görmek çok güzel günler geçirileceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, refah içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada et beni kopartmak güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına tabir olunur.

Rüyada bacakta et beni görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde et beni görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine inanılır.

Rüyada et beni koparmak çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada et beni görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada ayakta et beni görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolda et beni görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments