Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasına dikiş atıldığını görmek

Rüyada kafasına dikiş atıldığını görmek

Rüyada kafasına dikiş atıldığını görmek bankadaki hesabının kabaracağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada kafasına dikiş atıldığını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler moral bozabilir.

Rüyada kafasına dikiş atılmak yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kafasına dikiş atıldığını görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada karnına dikiş atıldığını görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada vücuda dikiş atıldığını görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, çok büyük üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağına dikiş atıldığını görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada dikiş atıldığını görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dikiş atılmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna dikiş atıldığını görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments