Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafası kopmuş horoz görmek

Rüyada kafası kopmuş horoz görmek

Rüyada kafası kopmuş horoz görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine işaret eder.

Rüyada kafası kopmuş horoz gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya maddi durumunuzu etkileyebilecek bazı durumlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada horoz kafası görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına alamet eder.

Rüyada horozun kafasını kesmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalettir.

Rüyada kafası kopmuş horoz görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kopmuş horoz kafası görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine tabir olunur.

Rüyada horozun kafasını koparmak el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada horoz kafası koparmak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine işarettir.

Rüyada horoz tavuk görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, statü atlayacağına, küs arkadaşların barışacağına delalet eder.

Rüyada horoz bacağı görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments