Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozun kafasını koparmak

Rüyada horozun kafasını koparmak

Rüyada horozun kafasını koparmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, geçecek güzel bir ömre, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak işaret etmektedir.

Rüyada horozun kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Evinizden kaynaklanan bazı rahatsızlıklarınız olabilir.

Rüyada horozun kafasını koparmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada horoz kafası koparmak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kopmuş horoz kafası görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işarettir.

Rüyada horoz kafası görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada horozun kafasını kesmek azalacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna işaret eder.

Rüyada kafası kopmuş horoz görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı horoz görmek sorununu kolayca çözeceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine alamet eder.

Rüyada horozu uçarken görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments