Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz kafası görmek

Rüyada horoz kafası görmek

Rüyada horoz kafası görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, zorlukların biteceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horoz kafası gördüyseniz:

  • gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada horozun kafasını kesmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine delalet eder.

Rüyada horozun kafasını koparmak iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına tabir olunur.

Rüyada kafası kopmuş horoz görmek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına işaret eder.

Rüyada horoz kafası koparmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine rivayet eder.

Rüyada kopmuş horoz kafası görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz kafası görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına yorulur.

Rüyada büyük bir horoz görmek hanesindeki rızkın eksileceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada horozu öldürmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, belalara denk gelmeyeceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments