Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına sarılıp uyumak

Rüyada arkadaşına sarılıp uyumak

Rüyada arkadaşına sarılıp uyumak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, haksızlığa uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşına sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.Bunu yaparsanız endişelenecek bir durum olmadığını daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada arkadaşına sarılıp uyumak ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle sarılarak uyumak musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyuduğunu görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalet eder.

Rüyada birine sarılarak uyuduğunu görmek evlerindeki huzurun artacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yüküne ortak olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle sarılarak uyumak aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine işarettir.

Rüyada sarılıp uyumak rahat nefes almaya başlayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına işaret eder.

Rüyada biriyle sarılıp uyumak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments