Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle sarılıp uyumak

Rüyada biriyle sarılıp uyumak

Rüyada biriyle sarılıp uyumak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kötü durumlara düşeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada biriyle sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi yavaş yavaş yeniden kazanmaya başlıyorsunuz.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada birine sarılarak uyuduğunu görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, hayırlı bir haber alınacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşına sarılıp uyumak yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet eder.

Rüyada eşine sarılıp uyumak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sarılıp uyumak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, işlerinin günden güne açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğe sarılarak uyumak daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğe sarılıp uyumak huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle sarılarak uyumak hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, onların yaralarına merhem olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments