Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarılıp uyumak

Rüyada sarılıp uyumak

Rüyada sarılıp uyumak mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, helal lokma yiyeceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Küçük başarılar sizi tatmin etmiyor.

Rüyada bir erkekle sarılıp uyumak büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle sarılıp uyumak hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına delalettir.

Rüyada birine sarılarak uyuduğunu görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşına sarılıp uyumak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiline sarılıp uyumak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına alamet eder.

Rüyada biriyle sarılarak uyumak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sarılıp uyumak ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle sarılarak uyumak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments