Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sarılarak uyuduğunu görmek

Rüyada birine sarılarak uyuduğunu görmek

Rüyada birine sarılarak uyuduğunu görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, emeklerinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine sarılarak uyuduğunu gördüyseniz:

  • Keşif denebilecek nitelikte fikirleriniz olabilir.

Rüyada sevdiğine sarılıp uyuduğunu görmek dişe diş savaşacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birine sarılarak uyumak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birbirine sarılarak uyumak güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kötü sözler duyacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işarettir.

Rüyada bir erkekle sarılıp uyumak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hasretin biteceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sarılarak uyumak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, işinin gücünün de hep rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle sarılarak uyumak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğe sarılarak uyumak eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiline sarılıp uyumak ticaretinin de hızlanacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments