Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafadan kurşunlanmak

Rüyada kafadan kurşunlanmak

Rüyada kafadan kurşunlanmak hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına yorulur.

Rüyada kafadan kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki fikirleriniz değişken olabilir.

Rüyada kafadan kurşun yemek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, hep dinç ve genç kalacağına inanılır.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, daha pozitif biri olacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada kafadan kurşunlanmak gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, borcunun kalmayacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kafadan ameliyat olmak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafadan iğne çıkarmak şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine delalettir.

Rüyada kafadan kan gelmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kafadan vurularak ölmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kafadan bit almak sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments