Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafadan öpülmek

Rüyada kafadan öpülmek

Rüyada kafadan öpülmek rızkın ve kısmetin artacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, güvensizliğini yeneceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, üzüntülerin biteceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına işarettir.

Rüyada kafadan öpülmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeli, mümkünde evde vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Rüyada kafadan kan aktığını görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, neredeyse kahrolacağına tabir olunur.

Rüyada kafadan vurularak ölmek keyifli olacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafadan yaralandığını görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada kafadan bit almak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına rivayet eder.

Rüyada kafadan yaralanmak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada kafadan kurt çıkarmak yolculuğa, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada kafadan bit temizlemek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine tabir olunur.

Rüyada kafadan vurulmak mutsuz ve moralsiz olacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments