Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafadan yara koparmak

Rüyada kafadan yara koparmak

Rüyada kafadan yara koparmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalet eder.

Rüyada kafadan yara koparmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir veya belli işleri tamamlamayabilirler.

Rüyada kafadan yaralanmak kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kafadan yaralandığını görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına inanılır.

Rüyada kafadan yara koparmak üzüntülerin günden güne artacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına tabir olunur.

Rüyada kafadan kurşunlanmak hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafadan vurulmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kafadan bit ayıklamak hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafadan sirke temizlemek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak makamının artacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments